Lajmet e fundit

Aktivitete

UNIVERZIADA 2011

Prej datës 28 deri 30.09.2011, mbahet "UNIERZADA 2011", në sallën e Atelies zhvillohen garat në SHAH.Prej datës 28 deri 30.09.2011, mbahet "UNIERZADA 2011"
Aktivitete

Komuna e Prishtinës

Më 19.10.2011, pas orës 22:00, Kuvendi Komunal i Prishtinës mban një konktej.Kuvendi Komunal i Prishtinës mban një konktej
Aktivitete
Oda Ekonomike e Kroacisë
Aktivitete
Koncert humanitar
Aktivitete
Ekzpozitë
Aktivitete
Hendboll/Kupa e Kosovës/Femrat

Aktivitetet e fundit

Aktivitete

Koncert & Ekspozitë

Më 03.05.2011, ora 12:00 - 18:00, në Platonë e Pallatit të Rinisë mbahet një Koncert dhe Ekzpozitë me rastin e 3 Majit - Ditës Ndërkombëtare të Shtypit, nën…
Aktivitete

Vazhdojnë reagimet për raportin e progresit

Vazhdojnë ende reagimet për raportin e progresit të Komisionit Evropian. Sot, ato u përqendruan në lëmin e ekonomisë. Ministri i ekonomisë dhe financave në dorëheqje Ahmet Shala, tha…
Aktivitete
Panairi “Agrokos 2011”
Aktivitete
Promovim libri
Aktivitete
Memorandum bashkëpunimi

Publikime

Seksioni i publikimeve nga Pallati Rinise

Punësim

25th November 2021 in Publikime, Punësim, Shpallje

Vendim lidhur me përzgjendjen e Udhëheqësit të Zyrës Ligjore

Read More
25th November 2021 in Publikime, Punësim, Shpallje

Vendim lidhur me përzgjedhjen e Çertifikuesit të Pagesave

Read More
11th November 2021 in Publikime, Punësim, Shpallje

NJOFTIM – Lista me renditje të pikëve të fituara nga intervista/testi me gojë

Read More
9th November 2021 in Publikime, Punësim, Shpallje

PROCESVERBAL – Lista definitive të testit me shkrim dhe me gojë (intervista) për sigurim/zjarrëfikës dy vende pune.

Read More
5th November 2021 in Publikime, Punësim, Shpallje

NJOFTIM për mbajtjen e testimit me gojë (infervistë): Për: 1. Drejtor i Departamentit të Marketingu, një vend pune; 2. Udhëheqës i Zyrës Ligjore, një vend pune; 3. Çertifikues të Pagesave, një vend pune dhe 4. Zyrtar Përgjegjës të Prokurimit, një vend pune.

Read More
5th November 2021 in Publikime, Punësim, Shpallje

NJOFTIM – Për mbajtjen e testimit me gojë (intervistë) për vendin e punës – Sigurim/Zjarrëfikës, për dy (2) vende pune.

Read More

Qiradhënie

23rd November 2021 in Publikime, Qiradhënie, Shpallje

Ftesë për ofertë për dhënien me qira të hapësirave afariste

Read More
22nd November 2021 in Publikime, Qiradhënie, Shpallje

Kërkesë për marrjen e lokaleve afariste me qira

Read More
22nd November 2021 in Publikime, Qiradhënie, Shpallje

Poziv za ponudu za izdavanje pod kirijom poslovnog prostora

Read More
20th October 2021 in Publikime, Qiradhënie, Shpallje

Ftesë për ofertë për dhënien me qira të hapësirave afariste

Read More
20th October 2021 in Publikime, Qiradhënie, Shpallje

Poziv za ponudu za izdavanje pod kirijom poslovnog prostora

Read More
6th October 2021 in Publikime, Qiradhënie, Shpallje

Ftesë për ofertë për dhënien me qira të hapësirave afariste

Read More
6th October 2021 in Publikime, Qiradhënie, Shpallje

Kërkesë për marrjen e lokaleve afariste me qira

Read More
6th October 2021 in Publikime, Qiradhënie, Shpallje

Poziv za ponudu za izdavanje pod kirijom poslovnog prostora

Read More
23rd September 2021 in Publikime, Qiradhënie, Shpallje

Ftesë për ofertë për dhënien me qira të hapësirave afariste

Read More

Prokurimi

14th February 2020 in Prokurimi, Publikime, Shpallje

Planifikimi i prokurimit për vitin fiskal 2020

Read More

N.P.L. PALLATI I RINISË SH.A – PRISHTINË
NJOFTIM PËR AFARISTËT

Të nderuar afarist të NPL Pallati i Rinisë Sh.a, shpresojmë se ju dhe familjet e juaja, në këtë kohë pandemie nga virusi Covid – 19, të jeni mirë me shëndet.

Në lidhje me hapat të cilët duhet ti ndërmerrni, për të përfituar grandet e qeverisë, të cilat ipen për të ndihmuar bizneset, në Republikën e Kosovës, ju informojmë që edhe ju, keni të drejtën që të aplikoni duke I përvcjellur veprimet si në vijim:

  1. Ju duhet të kyçeni në systemin elektronik EDI në ATK:
    https://edeklarimi.atk-ks.org/Account/Login?ReturnUrl=%2F
  2. Ju duhet të shkarkoni dokumentin/ mostrën në Exel- file nga sistemi EDI.
  3. Ju duhet të plotësoni mostrën e shkakuar dhe bashkë me kontratën e qirasë ti ngarkoni në systemin EDI.

Për më shumë informata rreth aplikimit online, për lirim nga qiraja, ju duhet ndiqni udhëzuesin në vazhdim: http://npbanesore.com/wp-content/uploads/2020/04/Doc1-1.pdf
Ju keni në dispoicion edhe udhëzuesin për kompensim të qirasë nga ATK, i cili është:
http://www.atk-ks.org/wp-content/uploads/2020/04/UdhezuesiQirate.pdf