All Posts By

pallatiadmin

Aktivitete

Pavarësia e Kosovës.

I shikuar historikisht, viti 2008 do të shënohet si vit i jashtëzakonshëm, i madh, në historinë e popullit shqiptar. Dhe, do të shënohet si vit kështu i madh,…
17th November 2019
Aktivitete

Koncert & Ekspozitë

Më 03.05.2011, ora 12:00 - 18:00, në Platonë e Pallatit të Rinisë mbahet një Koncert dhe Ekzpozitë me rastin e 3 Majit - Ditës Ndërkombëtare të Shtypit, nën…
17th November 2019
Aktivitete

Panairi “Agrokos 2011”

Prej datës 26 deri 29.10.2011. Në Pallatin e Rinisë, Kulturës dhe Sporteve mbahet panairi "Agrokos 2011". Panairi ˝AGROKOS & DRINKS˝ për një dekadë të tërë ka shënuar rritje…
17th November 2019
Aktivitete

Promovim libri

Më 21.12.2011, ora 12:00 - 13:00, në Sallën e Kuqe të Palaltit të Rinisë, promovohet libri i autorit Ramë Buja me titull "KOSOVA NË KRIZËN JUGOSLLAVE".
17th November 2019
Aktivitete

Memorandum bashkëpunimi

Më 03.10.20011, në Drejtorin e Pallatit të Rinisë, Kulturës dhe Sporteve u nënshkrua memorandum bashkëpunimi ndërmjet Pallatit të Rinisë, Kulturës dhe Sporteve dhe Këshillit të Rinisë së Evropës…
17th November 2019