Skip to main content

Lista definitive e aplikuesve në konkurs, në vendin e punës Sigurim/Zjarrëfikës–dy (2) vende. Kandidatët që i plotësojnë kushtet dhe kriteret e konkursit, për të ju nënshtruar testit me shkrim

By 28th October 2021Publikime, Punësim, Shpallje