Skip to main content

Pavarësia e Kosovës.

By 17th November 2019January 15th, 2020Aktivitete

I shikuar historikisht, viti 2008 do të shënohet si vit i jashtëzakonshëm, i madh, në historinë e popullit shqiptar. Dhe, do të shënohet si vit kështu i madh, historik, për arsye se këtë vit u arrit ideali shekullor i popullit shqiptar: u arrit çlirimi dhe pavarësia edhe e një pjese të tokave shqiptare dhe të popullit shqiptar: u arrit çlirimi dhe pavarësia e Kosovës.Gjithësesi i u hapen dyert Kosovës për integirmin në strukturat euro-atlantike, në të ardhmën e saj, së bashku me shtetet fqinjë.Tani ne festojm përvjetorin e tretë të shtetit tonë duke përkujtuar ata më të merituarit, që dhanë më të dhimbëshmen , për të fituar më të shtrenjëten dhe lavdin.Në vazhdim shih foto, kolektivin e Pallatit të Rinisë para ” NEW BORN “.