Skip to main content

Koncert & Ekspozitë

By 17th November 2019January 15th, 2020Aktivitete

Më 03.05.2011, ora 12:00 – 18:00, në Platonë e Pallatit të Rinisë mbahet një Koncert dhe Ekzpozitë me rastin e 3 Majit – Ditës Ndërkombëtare të Shtypit, nën përkujdesjen e Komunës së Prishtinës.