Skip to main content

Hendboll/Kupa e Kosovës/Femrat

By 17th November 2019Aktivitete, Salla e Sportit

Më datë 13.03.2014, nga ora 18:00 – 19:30 zhvillohet ndeshja hendbollistke për Kupen e Kosovës ndërmjet KH “PRISHTINA” dhe KH “LLAPI” nga Podujeva.