Pallati i Rinisë, Kulturës dhe i Sporteve, gjendet në mesin e këtyre objekteve: Grand Hotel, Stadiumi i Prishtinës dhe ish-Pallati i shtypit Rilindja, tani objekt Qeveritar (Ministritë).

Adresa:

Luan Haradinaj p.n

Prishtinë, 10000

Kosovë

Tel.

038 249 424

038 249 430

038 228 163

E-mail:

info@pallatirinise.com