Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Salla e kuqe
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
101 Koncert me fëmijët Ismet Isufaj 998
102 Ditët e Shqipes Ismet Isufaj 973
103 Simpoziumi i IV Ndërkombëtar Ismet Isufaj 943
104 Akademi përkujtimore Ismet Isufaj 982
105 Program kulturor Ismet Isufaj 990
106 Festival ndërkombëtar Ismet Isufaj 956
107 Festival Ismet Isufaj 1115
108 Koncert "MARIGONA" Ismet Isufaj 1093
109 Panair Ismet Isufaj 1013
110 Panairi ushqimor Ismet Isufaj 972
111 Festival ndërkombëtar Ismet Isufaj 957
112 Koncert - Filharmoia e Kosovës Ismet Isufaj 949
113 Muzikë Ismet Isufaj 996
114 Akademi përkujtimore Ismet Isufaj 955
115 Gara në poezi Ismet Isufaj 1233
116 Koncert Ismet Isufaj 983
117 Agjensioi Kosovar i Privatizimit Ismet Isufaj 955
118 Manifestim Ismet Isufaj 997
119 Forumi i Gruas së LDK Ismet Isufaj 974
120 Manifestim - Sh.F. "7 Marsi" Ismet Isufaj 1078
121 Koncert Ismet Isufaj 1005
122 Debat Ismet Isufaj 990
123 AKP Ismet Isufaj 1002
124 Filharmonia e Kosovës Ismet Isufaj 989
125 SHKA "Gerçek" Ismet Isufaj 971
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL