Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 20 Dhetor 2011 10:51    pdf Shtyp Email
Futsall - Kupa e Kosovës

Në Sallën e Sporteve të Pallatit të Rinisë, më 23.12.2011, prej orës 18:00 - 20:00, zhvillohet ndeshja për Kupen e Kosovës në Futsall ndërmjet FS "PRISHTINA - FS "FENIKSI" nga Prizreni.

Përditësue ( E martë, 20 Dhetor 2011 10:58 )