Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Atelie
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
1 Ekzpozitë Ismet Isufaj 3059
2 Panairi i Librit Ismet Isufaj 3022
3 Koncert humanitar Ismet Isufaj 3140
4 Ekzpozitë Ismet Isufaj 3303
5 Ekzpozitë Ismet Isufaj 3490
6 Oda Ekonomike e Kroacisë Ismet Isufaj 3932
7 Ekzpozitë Ismet Isufaj 3508
8 Komuna e Prishtinës Ismet Isufaj 3850
9 UNIVERZIADA 2011 Ismet Isufaj 4081
10 Panairi Ismet Isufaj 3584
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL