Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Atelie
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
11 Panairi ushqimor Ismet Isufaj 1495
12 Ekspozitë Ismet Isufaj 1564
13 Koncert humanitar Ismet Isufaj 1376
14 Turnir shahu Ismet Isufaj 1290
15 Ekspozitë përkujtimore Ismet Isufaj 1263
16 Koncert humanitar Ismet Isufaj 1223
17 Koktej Ismet Isufaj 1206
18 KOKTEJ Ismet Isufaj 1193
19 03.12.2010. Ekspozita e fëmijëve nga mbarë Kosova Ismet Isufaj 1075
20 Më 24-27.Nëntor – PANAIRI I LIBRIT Ismet Isufaj 1161
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL