Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 28 Janar 2014 08:20    pdf Shtyp Email
SH. SH.K. Kuvedi zgjedhor

Më 31.01.2014, ora 10:00 - 15:00, Shoqata e të Shkudhëve të Kosovës mban Kuvendin zgjedhor.