Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Administrator    E mërkurë, 20 Tetor 2010 23:32    pdf Shtyp Email
Departamenti Marketingut

Çaush Berisha - Drejtor i Departamentit të Marketingut

 

Çaush Berisha – lindur 10.02.1953 në Vasilevë, K.K. Drenas- ish Gllogoc.

Të kryer Gjimnazin në Gllogoc, kurse Fakultetin Filozofik në Prishtinë dega Filozofi-Sociologji.

Kam punuar si profesor i filozofisë dhe sociologjisë nga viti 1977 në Gjimnazin “Skënderbeu” në Gllogoc. Puna ime si mësimdhënës ka zgjatur deri në Maj të vitit 1998. Nga data 20.08.1998 jam inkuadruar në radhët e UÇK-së.

Me 28.07.1999, jam emëruar Drejtor i përgjithshëm në Pallatin e Rinisë, Kulturës dhe Sportit. Këtë funksion e kam mbajt deri me 03.09.2001.

Më pastaj me konkurs jam zgjedhur Udhëheqës i Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Nga viti 2006 mbaj pozitën e Drejtorit të Marketingut (Kulturë, Rini, Sport dhe aktivitete promovuese).

Përditësue ( E enjte, 10 Shkurt 2011 09:19 )