Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Salla e kuqe
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
1 Filharmonia e Kosovës Ismet Isufaj 3190
2 Program për fëmijë Ismet Isufaj 2980
3 Shoqata kosovare e të Shurdhëve Ismet Isufaj 2914
4 Festa e Flamurit Ismet Isufaj 2573
5 10-vjetori Ismet Isufaj 2776
6 Ceremoni e diplomimit Ismet Isufaj 2643
7 Program kulturor Ismet Isufaj 2683
8 Program për fëmijë Ismet Isufaj 3657
9 Program për fëmijë Ismet Isufaj 2765
10 Koncert Ismet Isufaj 2897
11 Koncert Ismet Isufaj 1937
12 Koncert Ismet Isufaj 1800
13 Tubim Ismet Isufaj 1782
14 Tubim Ismet Isufaj 1812
15 Panair Ismet Isufaj 1680
16 Koncert Ismet Isufaj 1657
17 Koncert Ismet Isufaj 1572
18 Epopeja e UÇK-së Ismet Isufaj 1585
19 SH. SH.K. Kuvedi zgjedhor Ismet Isufaj 1551
20 KONCERT Ismet Isufaj 1828
21 Koncert Ismet Isufaj 1934
22 IPKO-FONDATION Ismet Isufaj 1913
23 AKP Ismet Isufaj 1937
24 Tubim Ismet Isufaj 1917
25 Koncert Ismet Isufaj 1971
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL