Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Salla e kuqe
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
76 Promovim libri Ismet Isufaj 953
77 Administrata Tatimore e Kosoves Ismet Isufaj 2514
78 Koncert - Filharmoia e Kosovës Ismet Isufaj 1038
79 USAID - Panair Ismet Isufaj 967
80 Prishtina "REA" Ismet Isufaj 1003
81 Gara në Kuiz Ismet Isufaj 996
82 Tubim Ismet Isufaj 964
83 AKP Ismet Isufaj 1027
84 Muzikë klasike Ismet Isufaj 1141
85 Sh. A. - Ndarja e diplomave Ismet Isufaj 1019
86 Kuvend - LBK Ismet Isufaj 1015
87 Kosova vision Ismet Isufaj 5093
88 Filharmonia e Kosovës Ismet Isufaj 1492
89 AKP Ismet Isufaj 1083
90 Program kulturor Ismet Isufaj 1064
91 Akademi Ismet Isufaj 969
92 Muzikë Ismet Isufaj 1123
93 Koncert Ismet Isufaj 1147
94 Hendboll/ Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 1002
95 Akademi përkujtimore Ismet Isufaj 947
96 Akademi përkujtimore Ismet Isufaj 974
97 Panairi Ismet Isufaj 993
98 AKP Ismet Isufaj 1329
99 Panairi i Librit Ismet Isufaj 968
100 Shoqata e të Shurdhëve të Kosovës Ismet Isufaj 1461
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL