Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
51 Basketboll/Meshkujt - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 961
52 Basketboll/seniorët - Liga e Kosovës Ismet Isufaj 950
53 Basketboll/pionierët - Liga e Kosovës Ismet Isufaj 982
54 Futsall/Meshkujt - Ndeshje humanitare Ismet Isufaj 962
55 Volejboll/Femrat - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 984
56 Pingpong/Meshkujt&Femrat - Turne Ismet Isufaj 974
57 Pingpont/Mashkujt&Femrat Ismet Isufaj 1056
58 Futsall - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 993
59 Basketboll/Juniorët - Liga e Dytë e Kosovës Ismet Isufaj 916
60 Basketboll/Femrat - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 910
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL