Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 29 Nandor 2011 12:20    pdf Shtyp Email
Federata e Atletikës së Kosovës bënë shpalljen e sportistit për vitin 2011

Më 02.12.2011, të Premten nga ora 11:00 - 13:00, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë, Federata e Atletikës së Kosovës bënë shpalljen e sportit për vitin 2011.