Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 22 Prill 2014 13:27    pdf Shtyp Email
Basketboll-Liga Ballkanike BIBL

Më datë 25.04.2014 (E premte) nga ora 16:00 - 19:30, zhvillohet ndeshja e parë gjysmëfinale në basketboll në Ligën Ballkanike  (BIBL) në mes KB "LEVSKI SOFIA" dhe KB "BALKAN BOTEVGRAD" që të dyja ekipet nga Bullgaria.
Po të njejtën datë zhvillohet ndeshja e dytë gjysmëfinale nga ora 19:30 - 21:30, ndërmjet KB "GALIL GILBOA" nga Izraeli dhe KB "SIGAL PRISHTINA" nga Kosova.
Kurse më 27.04.2014 (E diel) nga ora 12:00 - 16:00, zhvillohet ndeshja për pozitën e tretë ndërmjet "Humbësit 1" dhe "Hubësit 2".
Ndeshja finale zhvillohet më 27.04.2014, nga ora 16:30 - 18:00.