Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
81 Boks Turne - Dita e pavarësisë së Prishtinës Ismet Isufaj 925
82 Takimi revial i basketbollit Ismet Isufaj 963
83 Volejboll - Turne Ismet Isufaj 998
84 Hendboll - Superliga e Kosoves Ismet Isufaj 1005
85 Basketboll - Kadetët Ismet Isufaj 1032
86 Futsall - Liga e Parë e Kosovës Ismet Isufaj 1584
87 Karate - Pavarsimi i karatesë Ismet Isufaj 1053
88 Volejboll - Pley Off Ismet Isufaj 1109
89 Basketboll - Play off Ismet Isufaj 1252
90 Basketboll / Juniorët - Play Off Ismet Isufaj 997
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL