Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E hanë, 03 Mars 2014 14:39    pdf Shtyp Email
Koncert

Më 08.03.2014, ora 19:00 - 21:30, në Sallën e Kuqe mbahet një koncert Kori i Grave "LIRA", për nder të 8 Marsit.