Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E enjte, 17 Prill 2014 07:35    pdf Shtyp Email
Tubim

Më datë 18.04.2014, e premte nga ora 12:00 - 13:00 me një tubim shënohet Dita Ndërkombëtare e Planetit.