Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
41 Basketboll - Liga e Kosovës Ismet Isufaj 961
42 Hendboll - Superliga e Kosovës/ Meshkujt Ismet Isufaj 958
43 Program kulturor Ismet Isufaj 1060
44 Pingpong/Meshkujt&Femrat - Turne Ismet Isufaj 1027
45 Volejboll/Meshkujt - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 989
46 Volejboll/Femrat - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 982
47 Karate - Turne ndërkombëtar Ismet Isufaj 1174
48 Futsall - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 1009
49 Basketboll/Juniorë Ismet Isufaj 1017
50 Basketboll/Kadetët - Liga e Kosovës Ismet Isufaj 957
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL