Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 03 Qershor 2014 06:22    pdf Shtyp Email
Futsall - Gjysmëfinalja - Play Off

Më datë 04.06.2014 nga ora 19:30 deri 21:00 zhvillohet Gjysmëfinalja e Play Off-it në Futsall ndërmjet FC "FENIKS" - FC "BESA".