Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
91 Basketboll / Juniorët - Play Off Ismet Isufaj 1047
92 Volejboll/Femrat - Liga e Dytë e Kosovës Ismet Isufaj 936
93 Hendboll - Finalja e Kupës së Kosovës Ismet Isufaj 939
94 Boks - Turneu "LAH NIMANI Ismet Isufaj 969
95 Pingpong - Kampioinati individual i Kosovës Ismet Isufaj 919
96 Volejboll - Pley Off Ismet Isufaj 1002
97 Basketboll - Seniorët Ismet Isufaj 993
98 Basketboll - Seniorët Ismet Isufaj 948
99 Basketboll - Pley off Ismet Isufaj 995
100 Hendboll - Kupa e Kosovës/Femrat Ismet Isufaj 929
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL