Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Salla e kuqe
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
151 Koncert Humanitar Ilir Dugolli 1025
152 Shpallja e sportistit për vitin 2010 Ismet Isufaj 957
153 Adademi solemne - 100 Vjetori i Kryengritjes Mbarshqiptare Ismet Isufaj 979
154 Akademi Përkujtimore Ilir Dugolli 979
155 Koncert i fëmijëve në Sallën e Kuqe Ilir Dugolli 1231
156 28.11.2010. Ora 17:00 - 18:30. Tubim - Shoqata e Veteranëve të UÇK-së të Komunës së Prishtinës Ismet Isufaj 791
157 28.11.2010. Ora 12:00 - 13:30 - Tubim /Veteranët e UÇK-së. Ismet Isufaj 868
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL