Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Lajme nga Pallati
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
1 Koncert & Ekspozitë Ismet Isufaj 2233
2 Urime Trevjetori i Pavarësisë së Kosovës. Ilir Dugolli 2047