Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
71 Basketboll/Juniorët - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 885
72 Basketboll/kadetët - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 905
73 Basketboll/Pionierët - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 867
74 Volejboll/Meshkujt - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 989
75 Volejboll/Femrat - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 929
76 UNIVERZIADA 2011 Ismet Isufaj 937
77 Volejboll/Meshkujt - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 896
78 Volejboll/Femrat - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 943
79 Futsall Ismet Isufaj 951
80 Pingpog Ismet Isufaj 1109
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL