Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E mërkurë, 12 Mars 2014 08:05    pdf Shtyp Email
Hendboll/Kupa e Kosovës/Femrat

Më datë 13.03.2014, nga ora 18:00 - 19:30 zhvillohet ndeshja hendbollistke për Kupen e Kosovës ndërmjet KH "PRISHTINA"  dhe KH "LLAPI" nga Podujeva.

Përditësue ( E mërkurë, 12 Mars 2014 08:08 )