Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Salla e kuqe
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
126 Debat Ismet Isufaj 979
127 Koncert Ismet Isufaj 1058
128 Mis Pavarësia 2011 Ismet Isufaj 1143
129 Filharmonia e Kosovës - Koncert Ismet Isufaj 1643
130 Filharmonia e Kosovës Ismet Isufaj 1296
131 Program për fëmijë Ismet Isufaj 8946
132 Program kulturor - Këshilli i Bashkësisë Islame Ismet Isufaj 849
133 "VETVENDOSJA" - Adademi përkujtimore Ismet Isufaj 889
134 Kuvend Zgjedhor Ilir Dugolli 992
135 AGJENCIONI KOSOVAR I PRIVATIZIMIT Ilir Dugolli 7878
136 Akademi përkujtimore Ismet Isufaj 1610
137 Federata e Alpinistëve të Kosovës Ismet Isufaj 916
138 Administrata Takimore e Kosovës Ismet Isufaj 1078
139 QEVERIA KOSOVËS - PROMOVIM I TRI LIBRAVE Ilir Dugolli 1069
140 LDK - AKADEMI PËKUJTIMORE Ilir Dugolli 941
141 SHOQATA E ISH TË BURGOSURVE POLITIK TË KOSOVËS Ilir Dugolli 2419
142 Fakulteti i Arteve - Koncert Ismet Isufaj 1349
143 Forca e Sigurisë së Kosovës Ismet Isufaj 1985
144 Koncert - Viuella Ismet Isufaj 1056
145 Filarmonia e Kosovës Ismet Isufaj 1067
146 Koktej - Punëtorët e Pallatit të Rinisë Ismet Isufaj 920
147 Ansambli i klarinetave Ismet Isufaj 962
148 Filarmonia e Kosovës Ismet Isufaj 1023
149 Për vitin e ri 2011 - Program Ilir Dugolli 1062
150 TERRE DES HOMES Ilir Dugolli 953
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL