Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E enjte, 13 Shkurt 2014 15:34    pdf Shtyp Email
Basketboll/Kadetët

Më 16.02.2014., ora 18:30 - 20:00, zhvilohet ndeshja basketbollistike në konkurencën e Kadetëve, ndërmjet KB "SIGAL PRISHTINA" dhe KB "VUSHTRIA".