Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 29 Nandor 2011 12:24    pdf Shtyp Email
Tubim - Aeroklubi "PRISHTINA" & Aeroklubi "TIRANA"

Më 02.12.2011, nga ora 19:00 - 21:00, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë Aeroklubi "PRISHTINA" mban tubim të përbashkët me Aeroklubin "TIRANA".