Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Lajme nga Sporti
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
1 Futsall - Kupa e Kosovës Ismet Isufaj 7778
2 Tubim - Aeroklubi "PRISHTINA" & Aeroklubi "TIRANA" Ismet Isufaj 6254
3 Federata e Atletikës së Kosovës bënë shpalljen e sportistit për vitin 2011 Ismet Isufaj 2052
4 Lejkers kthehen te fitorja pas dy humbjeve Administrator 2011
5 Aguero: Futbollin e mësova në rrugë Administrator 2030