Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E shtunë, 26 Prill 2014 14:34    pdf Shtyp Email
Koncert

Më28.04.2014, nga ora 11:00 - 12:00, Dita e shkollës.

Shkolla Fillore "Emin Duraku".