Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Administrator    E mërkurë, 17 Nandor 2010 14:56    pdf Shtyp Email
Vazhdojnë ende reagimet për raportin e progresit

Vazhdojnë ende reagimet për raportin e progresit të Komisionit Evropian. Sot, ato u përqendruan në lëmin e ekonomisë.

 

Ministri i ekonomisë dhe financave në dorëheqje Ahmet Shala, tha se raporti konfirmon përparimin e konsiderueshëm në këtë dikaster qeveritar. Ai tha se sfidë për të ardhmen mbetet krijimi i politikave për rritjen e punësimit.