Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E enjte, 27 Nandor 2014 08:30    pdf Shtyp Email
Festa e Flamurit

Më datë 28.11.2014, në orën 18:00 - 20:00 në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë, Qendra Kulturore e Fëmijëve jep një koncert kushtuar 28 Nëntorit - Ditës së Flamurit.