Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Kontakt
Pallati i Rinise, Kultures dhe i Sporteve

Adresa:
Rruga: Luan Haradinaj p.n
Prishtinë
Kosovë
10000

Telefoni: 038 249 424
Faks: 038 249 430
Celulari: 038 228 163
http://www.pallatirinise.com

Informacion:

Pallati i Rinisë, Kulturës dhe i Sporteve, gjendet në mesin e këtyre objekteve: Grand Hotel, Stadiumi i Prishtinës dhe ish-Pallati i shtypit Rilindja, tani objekt Qeveritar (Ministritë). Kliko ketu per te na gjetur ne Google Map