Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Lajme nga Kultura
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
1 Promovim libri Ismet Isufaj 7162
2 Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Pallatit të Rinisë, Kulturës dhe Sporteve dhe Këshillit të Rinisë së Evropës në Kosovë. Ismet Isufaj 11132
3 Hapet Panairi i Librit ”Tirana 2011” Ismet Isufaj 2390
4 Vdiq poeti i mirënjohur Din Mehmeti Administrator 2231