Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Salla e kuqe
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
26 Promovim libri Ismet Isufaj 1354
27 Program për fëmijë Ismet Isufaj 1363
28 Program për fëmijë Ismet Isufaj 1349
29 Panairi i Librit Ismet Isufaj 1403
30 Tubim - KFOR&PRESIDENCA Ismet Isufaj 1351
31 TUBIM PARTIAK - AKR Ismet Isufaj 1166
32 Manifestim Ismet Isufaj 1274
33 Koncert Ismet Isufaj 1352
34 Koncert - Shkolla Miliniumi i Tretë Ismet Isufaj 1341
35 SH.M. "Prenk Jakova" Ismet Isufaj 1360
36 Bashkësia Islame Ismet Isufaj 1271
37 Muzikë Ismet Isufaj 1310
38 Konert - Filharmonia e Kosovës Ismet Isufaj 1368
39 Festivali i muzikës Ismet Isufaj 1344
40 Ambasada Çeke Ismet Isufaj 1115
41 Koncert Ismet Isufaj 1268
42 Akademi përkujtimore Ismet Isufaj 1160
43 koncert Ismet Isufaj 1195
44 Koncert Ismet Isufaj 1046
45 Pervjetor Ismet Isufaj 1150
46 Koncert Ismet Isufaj 1148
47 Promovim libri Ismet Isufaj 1151
48 Arti në shkolla Ismet Isufaj 1095
49 Levizja Vetëvendosja Ismet Isufaj 993
50 Mbledhje komemortive Ismet Isufaj 977
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL