Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E hanë, 03 Mars 2014 14:37    pdf Shtyp Email
Epopeja e UÇK-së

Më 06.03.2014., nga ora 12:00 - 20:00, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë, mbahet manifestimi me titull EPOPEJA E UÇK-së.