Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E martë, 06 Dhetor 2011 11:42    pdf Shtyp Email
Ekzpozitë

Në Sallën e Atelies, prej 08 - 11.12.2011 - Tërë ditën.

Mbahet Ekzpozitë "Fëmijët e bëjnë të ardhmen e Kosovës"

Organizator Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë.