Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ilir Dugolli    E enjte, 01 Nandor 2012 11:19    pdf Shtyp Email
Urime 28 Nëntori

 

Të gjithë shqiptarëve anë e kënd botës Pallati i Rinisë - Prishtinë ju uron festën e 100-të të  shpalljes së Pamvarësisë së Shqipërisë dhe ditën e 36.525 -të të flamurit kombëtar , Urime për jetë e mot !

Përditësue ( E premte, 09 Nandor 2012 15:06 )