Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E shtunë, 23 Nandor 2013 09:10    pdf Shtyp Email
KONCERT

Më 25.11.2013, ora 20:00 - 21:30 në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë Filharmonia e Kosovës mban koncert.