Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E premte, 19 Qershor 2015 07:33    pdf Shtyp Email
Shoqata kosovare e të Shurdhëve

Më datë 20.06.2015, prej orës 10:00 deri 12:00, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë Shoqata Kosovare e të Shurdhëve mban një tubim.