Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E shtunë, 26 Prill 2014 14:32    pdf Shtyp Email
Koncert

Më 28, 29, 30.04.2014, Tërë ditën Koncert

GARAT E MUZIKTARËVE TË RINJ.

ARS KOSOVA.