Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E mërkurë, 03 Nandor 2010 13:55    pdf Shtyp Email
Ilir Dugolli
Curriculum Vitae ( CV)
Informata Personale

Emri, emir i babës e mbiemri:
Ilir Adil Dugolli

Vendëlindja:
Fshati Nekoc, Komuna Drenas

Data, muaj,viti lindjës:
13.12.1966.

Vendëbanimi:
Kodra e Diellit, Prishtinë

Nacionaliteti:
Shqiptarë

Shtetësia:
Kosovarë

Gjendja martesore:
I martuar
Prind i katër fëmijëve, prej të cilëve; 3 (tri) vajzave dhe një djali.

Nga gjuhët e huaja:
Anglisht – knaqshëm, dhe serbokoroatisht.

Shkollimi

Fillor:
Vendëlindje , 8 ( tetë ) vite
Mesëm:
Drenas , 4 ( katër ) vite
Universitar:
Fakulteti Edukimit , dega Histori , 4 (katër ) vite
The cambridghe school:
Niveli 4.

 

WIFI - WKO, VIEN - AUSTRIA

Datë : 17.11.20011

DIPLOM

  • Projektman, HR, Strategie
  • Marketing & Businessplan
  • Finanzmanagment

 

Drejtoria e sherbimeve publike dhe emergjences civile: - Ttrajnim

Prevoja e punës:

Zëvendës shef i sigurimit në Pallatin e Rinisë: 2000 – 2006.
Zëvendës Drejtor Gjeneral në Pallatin e Rinisë: 2006 - …
Stazh i beneficuar: 1997 – 1999. Nga Uçk – Shtabi i Përgjithëshem

Kontakti:

Tel:
( 00381 ) – 038 / 249 429 , 049 / 165 726.
Fax:
( 00381) – 038 / 249 430.
e-mail;
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa , Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Përditësue ( E martë, 22 Nandor 2011 14:43 )