Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
61 Karate/Meshkujt &Femrat- Kampionati individual Ismet Isufaj 905
62 Hendboll/Femrat - Super Liga e Kosovës Ismet Isufaj 947
63 Hendboll/Meshkujt - Super Liga e Kosovës Ismet Isufaj 933
64 Basketboll/Kadetët - Liga e Dytë e Kosovës Ismet Isufaj 910
65 Pingpong Ismet Isufaj 1053
66 Incizim serialit Ismet Isufaj 951
67 Hendboll Ismet Isufaj 970
68 Basketboll - Liga e Parë e Kosovës Ismet Isufaj 990
69 Basketboll/Meshkujt - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 945
70 Basketboll/Kadetët - Liga e Parë e Kosovës Ismet Isufaj 897
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL