Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
21 Boks Ismet Isufaj 1212
22 Karate - turnir Ismet Isufaj 1181
23 XHUDO - TURNE Ismet Isufaj 1312
24 BASKETBOLL Ismet Isufaj 1330
25 BASKETBOLL/KADETËT Ismet Isufaj 1285
26 BASKETBOLL Ismet Isufaj 1314
27 BASKETBOLL Ismet Isufaj 1278
28 Futboll - Turnir Ismet Isufaj 1291
29 Hendboll - Ndeshje miqësore Ismet Isufaj 1218
30 Basketboll Ismet Isufaj 1426
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL