Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E premte, 19 Qershor 2015 07:30    pdf Shtyp Email
Kampionati botëror në Hendboll i vendeve në zhvillim.

Në Pallatin e Rinisë, Kulturës dhe Sporteve prej datës 20 - 27.06.2015, mbahet kampionati botëror në Hendboll i vendeve në zhvillim.

Organizator është Federata e Hendbollit të Kosovës në bashkëpunim me Federatën Internacionale të Hendbollit.