Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
nga Ismet Isufaj    E mërkurë, 19 Tetor 2011 03:10    pdf Shtyp Email
Panairi "Agrokos 2011"

Prej datës 26 deri 29.10.2011.
Në Pallatin e Rinisë, Kulturës dhe Sporteve mbahet panairi "Agrokos 2011".

Panairi ˝AGROKOS & DRINKS˝ për një dekadë të tërë ka shënuar rritje konstante duke u bërë një vendtakim shumë i rëndësishëm me pjesëmarrës prominent të fushës së agrobiznesit, ushqimit dhe pijeve nga Kosova, vendet e rajonit, BE-së dhe më gjerë.

Në panair do të marrin pjesë kompani nga Kosova, vendet e rajonit, vendet e BE-së, Turqia etj. Gjatë panairit ˝AGROKOS & DRINKS˝ do të promovohen produkte të reja të cilat do të paraqiten para klientëve dhe publikut kosovar dhe vendeve të rajonit.

CEO po bën përgatitjet për organizimin e edicionit të 11-të të panairit ndërkombëtar të Agrobiznesit, Ushqimit dhe Pijeve ˝AGROKOS & DRINKS 2011˝ që mbahet në Prishtinë nga 26 deri më 29 tetor.

 

Përditësue ( E mërkurë, 19 Tetor 2011 04:14 )