Gjuha:
NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 07 - 12 QERSHOR MBAHET PANAIRI I 18-të I LIBRIT "PRISHTINA 2016". NË PALLATIN E RINISË NË PRISHTINË PREJ 25 - 27 MAJ MBAHET PANAIRI NDËRKOMBËTAR I NDËRTIMTARISË, ENERGJTIKË DHE MINIERA, TEKNIKËS DHE I PALUAJTSHMËRISË
Sport
Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
31 Futsall - Finalja Ismet Isufaj 1254
32 Basketboll/Kadetët - Liga e Kosovës Ismet Isufaj 1291
33 Basketboll/Pionierët - Liga e Kosovës Ismet Isufaj 1114
34 Hendboll/Kadetët&Juniorët - Liga e Kosovës Ismet Isufaj 1140
35 Futsall - Kupa e Kosoves Ismet Isufaj 1357
36 Basketboll/meshkujt - Liga e Kosovës Ismet Isufaj 1216
37 Futsall - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 1182
38 Basketboll/Pionierët - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 1116
39 Basketboll - Superliga e Kosovës Ismet Isufaj 1236
40 Hendboll/seniorët - Liga e Kosovës Ismet Isufaj 960
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL